Aktuelt

Her kan du læse de seneste nyheder og cases fra og om CAPNOVA.

5.2.2018: Ny dating-app skal få singler væk fra skærmen

I modsætning til andre dating-apps er det personlige møde – selve daten – første step med TryMeet, som netop har modtaget startkapital fra CAPNOVA.

Læs mere

9.1.2018: Stewardesser bliver uddannet i virtual reality

Siden sommer har stewardesser hos Thomas Cook Airline trænet nødprocedurer i en virtual kabinetræner, og flyselskabet rejser rundt i hele Skandinavien med VR-uddannelsesudstyr. Det er spilselskabet Bolverk VR Games, der har udviklet teknologien, som nu skal bredes ud til hele flybranchen og sikre bedre uddannelse.

Læs mere

3.1:2018: Smartwatches hjælper børn med ADHD

CAPNOVA har investeret i selskabet tiimo, der har udviklet en app til smartwatches, som gør hverdagen lettere for børn med særlige behov som ADHD.

Læs mere

30.11.2017: Håbefulde startups pitchede foran CAPNOVA

Der var Løvens Hule-stemning og skarpe spørgsmål i luften, da fem modige iværksættere tirsdag præsenterede deres forretningsidéer til et pitch-event hos vækstmiljøet INCUBA i Aarhus. Her deltog investorer fra Vækstfonden og de fire landsdækkende innovationsmiljøer Syddansk Innovation, Borean Innovation, Pre-Seed Innovation og CAPNOVA.

Læs mere

27.11.2017: Nordisk Film investerer millioner i Multiverse

CAPNOVA har solgt sine ejerandele i Multiverse og overlader nu det lovende spilselskab til Nordisk Film Games, som skal rykke selskabet til næste niveau.

Læs mere

21.11.2017: CAPNOVA spejdede efter iværksætter-talenter

Aarhus Street Food dannede i dag rammen om Agro Business Parks årlige innovationskonkurrence. Her var CAPNOVA med til at uddele innovationspriser til de tre vinderprojekter: Et antiparasitært lægemiddel til fjerkræ, et kaffebaseret bioraffinaderi og en ny, kold pasteuriseringsteknologi til fødevareindustrien.

Læs mere

21.11.2017: Kom til Train the Trainers-kursus torsdag den 7. december

På kurset vil Innovationsfondens programrådgivere dele deres erfaringer om, hvad en god ansøgning til Innobooster og Landdistriktsvækstpiloten indeholder og give et indblik i, hvordan de evaluerer ansøgningerne.

Læs mere

20.11.2017: Næste ansøgningsfrist i Scale-Up Denmark Bioøkonomi er den 14. december

Ambitiøse bioøkonomi-virksomheder, som arbejder med eksempelvis biomasse, industriel symbiose og procesteknologi, får et skub fremad mod vækst og internationalisering i acceleratorprogrammet Scale-Up Denmark.

Læs mere

3.11.2017: Netværk, feedback fra eksperter og inspiration til Growing Food CPH

Mød tre af de 30 startups der deltog i denne uges Growing Food CPH bootcamp - et acceleratorprojekt drevet af CAPNOVA. Hvem er de? Hvad er deres start-up? Og hvad tager de med hjem fra den første halvdel af programmet?

Læs mere

30.10.2017: Watertubes sikrede husejere mod Ingolf

Mens stormen Ingolf rasede gennem landet hen over weekenden, løb beredskab og frivillige i Roskilde og Jyllinge kapløb med tiden for at redde Vikingeskibsmuseet og husejere fra oversvømmelse med watertubes - mobile dæmninger udviklet af CAPNOVAs porteføljeselskab Enviromment Solutions.

Læs mere

30.10.2017: Ny investment manager i CAPNOVA

41-årige Steffen Boutrup Møller, stifter af boligPortal.dk, er per 1. oktober 2017 ansat som investment manager hos CAPNOVA.

Læs mere

26.10.2017: Kortlægning af markedet for Farmers Gasoline

Virksomheden New Fuel har netop afsluttet et forløb med Scale-up Denmark Bioøkonomi. Med sig har de fået en markedsvurdering af motorbrændstoffet ”Farmers Gasoline” og en plan for deres fortsatte udvikling.

Læs mere

21.9.2017: Brug fundraising til at udvikle

Det kan være en rigtig god investering at søge midler øremærket innovation til at udvikle sin virksomhed. Læs klumme af CAPNOVAs direktør Kim Ove Olsen (bragt i Erhvervsavisen Sjælland den 21/9 2017):

Læs mere

19.9.2017: Mød os på DTU High Tech Summit onsdag og torsdag

CAPNOVA deltager på DTU High Tech Summit 2017 med en stand og flere oplæg.

Læs mere

12.9.2017: Gode råd fra iværksætter til iværksætter

Vejen fra den gode idé til markedet kan være både langvarig og krævende. Find Mølholt Jensen fra CAPNOVAs porteføljeselskab Bladena giver her 6 gode råd om vigtige overvejelser, når man springer ud som iværksætter:

Læs mere

1.9.2017: Tematiske bootcamps accelerer fødevare-startups

CAPNOVAs accelerator-program for spirende fødevare-entreprenører - Growing Food CPH - er nu klar med tre tematiske bootcamps. En for hvert partner-universitet med fokus på hhv. processen fra teknologi til prototype, fra råmateriale til produkt og fra viden til koncept.

Læs mere

28.8.2017: Søren Pind besøgte CAPNOVA

En veloplagt uddannelses- og forskningsminister fik en god snak med CAPNOVAs direktør Kim Ove Olsen om innovationsmiljøerne og mødte CAPNOVAs porteføljeselskab UNSILO.

Læs mere

17.8.2017: Environment Solutions bekæmper vand med vand

Environment Solutions har - med CAPNOVAs - hjælp fået et millionbeløb i støtte fra Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP) til at videreudvikle en løsning, der tager kampen op mod nuværende og fremtidige klimaændringer.

Læs mere

18.8.2017: Launch party for fødevare-startups på torsdag

Kom til Kødbyen den 24. august og hør om projekter, der tilbyder udvikling for fødevareentreprenører. Heriblandt CAPNOVAs acceleratorprogram Growing Food CPH målrettet de helt grønne, spirende start-ups.

Læs mere

21.8.2017: Pleuratech indgår millionaftale med amerikansk medicoselskab

Hjerte-lungekirurg Niels Katballe fra Aarhus Universitetshospital har sammen med ingeniør Peter Heydorn udviklet et kirurgisk instrument, som forbedrer behandlingen af lungepatienter. Nu har de indgået en eksklusiv licensaftale med det globale medicoselskab Merit Medical System og betaler lånet tilbage til CAPNOVA.

Læs mere

9.8.2017: Kommende CEO med stærke salgskompetencer til højteknologiske start-ups

Har du lyst til at udvikle nogle af fremtidens succesfulde opstartsvirksomheder og kan se nye anvendelsesmuligheder i ny teknologi? Vi tilbyder en enestående chance for at arbejde sammen med de bedste universiteter og store danske virksomheder indenfor bioteknologisk produktion i konsortiet BIOPRO. Med baggrund i dine resultater kan du på sigt selv blive CEO/CTO i en BIOPRO start-up.

Læs mere

15.8.2017: Bootstrap-investering til fødevare-startups

Fødevare-startups se her! Den bedste deltager i acceleratorprogrammet Growing Food CPH kan vinde en bootstrap-investering på op til 500.000 kr. Ansøg senest den 27. sept.

Læs mere

07.8.2017: Bladena gør vindmøller mere robuste

Verdens vindmøllevinger vokser i længde, og som konsekvens påvirkes vingen dramatisk med hurtigere slid og flere skader til følge. Bladena har udviklet en løsning, der forlænger vingernes levetid og har netop – med CAPNOVAS hjælp – fået støtte til test af prototype.

Læs mere

31.7.2017: Innovationsmiljøer skaber vækst i hele Danmark

Danske iværksættere kan ikke undvære statslig kapital, som de blandt andet kan få adgang til hos CAPNOVA og de tre andre landsdækkende innovationsmiljøer (kronik af CAPNOVAs direktør i Business.dk 28.7.2017).

Læs mere

26.7.2017: Et godt indeklima er en god forretning

Indeklima tilpasset den enkelte medarbejder optimerer produktiviteten. Derfor har ClimAid udviklet en løsning, der skræddersyr indeklimaet til præferencer og muligheder på de enkelte kontorer. De har nu modtaget 425.000 kroner til udvikling af en prototype.

Læs mere

17.7.2017: Iværksætter får millioner til vitaminernes svar på Netflix

TakeDaily har fået en millioninvestering fra CAPNOVA til at videreudvikle en teknologi, der løbende fortæller, om du får de vitaminer og mineraler, din krop har brug for.

Læs mere

17.7.2017: Risikovillig investering skaber vækst

Innovationsmiljøerne er med til at sikre, at flere innovative videntunge startups får en chance i den kritiske opstartsfase. Fra 2012 til 2016 tiltrak miljøerne 5,1 mia. kr. svarende til en privat gearing af den statsligt investerede krone med mere end 5 kroner.

Læs mere

6.7.2017: Millioninvestering til platform for lobbyister

Ulobby har ved udgangen af juni fået tilført en millioninvestering fra CAPNOVA.

Læs mere

30.6.2017: Dansk virksomhed skaffer rent vand til Kenya

Much More Water har som resultat af et samarbejde med Scale-up Denmark Bioøkonomi fået bevilliget en halv million kroner fra Danida til rent vand til Kenya.

Læs mere

29.6.2017: "Biotek-sats sætter blus under iværksætteri"

Læs klumme skrevet af CAPNOVAs direktør Kim Ove Olsen, bragt i Erhvervsavisen Sjælland torsdag den 29. juni 2017:

Læs mere

23.6.2017: Iværksættere bakker op om innovationsmiljøer

Børsen har den seneste uge bragt en række kritiske artikler om samarbejdet mellem det statslig godkendte innovationsmiljø Pre-Seed Innovation og ventureselskabet Seed Capital. En enkeltstående sag og en forretningsmodel, som ikke kan sidestilles med den måde, som Danmarks tre øvrige innovationsmiljøer - heriblandt CAPNOVA - arbejder på. Og et samarbejde som Pre-Seed Innovation netop har opgivet.

Læs mere

1.6.2017: Attention fødevare-start-ups: Ansøgning til Growing Food CPH fra i dag

Growing Food CPH er et vidensintensivt acceleratorprogram for fødevare og fødevaretech start-ups. Alle med en god forretningsidé (studerende, Ph.d’ere eller andre på et tidligt stadie) kan søge om deltagelse indtil den 27. september.

Læs mere

19.5.2017: BIOPRO skaber virksomheder og arbejdspladser i dansk biotek

Allerede to år efter partnerskabet blev lanceret har den fælles investering fra virksomheder og universiteter skabt ni nye virksomheder med 40 højtteknologiske arbejdspladser.

Læs mere

16.5.2017: GoMore-medstifter får millioninvestering til deleøkonomisk vinkælder

CAPNOVA har sammen med en privat investor investeret i UrbanWineBox, som vil fremme den danske vinkultur og ændre måden, som vi handler, opbevarer og forbruger vin

Læs mere

27.4.2017: Millioninvestering til spil om døden

Det aarhusianske spilfirma Kong Orange har netop landet en investering på flere millioner fra CAPNOVA til at eksportere computerspillet Felix the Reaper globalt.

Læs mere

25.4.2017: It-startup gør op med døde infoskærme

Med 2 mio. kr. fra CAPNOVA i ryggen vil Datoboard sende interaktive infoskærme på markedet, som engagerer medarbejderne og styrker den interne kommunikation.

Læs mere

26.4.2017: Den danske spilbranche stortrives

Den danske spilbranche boomer og vil fordoble omsætningen på tre år, skriver Finans.dk.

Læs mere

21.4.2017: Stikbold hyldet af spilbranchen

Vinderne af årets ni priser ved Spilprisen 2017 blev afsløret på Nørrebro Teater i København onsdag. Her løb CAPNOVAs porteføljeselskab Stikbold med prisen som ”Bedste dansksprogede spil”

Læs mere

31.3.2017: Flot omtale af SmartGurlz i Huffington Post op til lancering i USA

SmartGurlz gør sig klar til at indtage USA, når de den 8. april afholder det udsolgte event "Learn To Code using SmartGurlz Robots" i Googles hovedkvarter i New York. Det går ikke ubemærket hen af den amerikanske presse.

Læs mere

28.3.2017: CAPNOVA søger ny økonomichef

Til vort kontor i Aarhus søger vi en ny økonomichef, da vores nuværende har valgt at gå på efterløn efter 14 år på posten. Økonomichefen indgår i CAPNOVAs ledelsesgruppe og deltager derudover i selskabets investerings- og exitkomité.

Læs mere

23.3.2017: StockonDeals og Spotmarket slår sig sammen

To innovative, digitale B2B-markedspladser inden for elektronik og fødevarer, StockonDeals og Spotmarket, har valgt at fusionere.

Læs mere

14.3.2017: Tre gode virksomheds-historier bliver til tre gode presse-historier

CAPNOVAs porteføljeselskaber boltrer sig i pressen i disse dage, hvor WARM, Biomatics Technology og Subcuject omtales i tre spændende artikler.

Læs mere

10.3.2017: Ghost Ship Games står stærkt med ny partner

CAPNOVA har solgt sine anparter i Ghost Ship Games med et meget fornuftigt afkast og overlader nu det lovende spiludviklingsselskab i stærke hænder hos udviklings- og publiceringsbureauet Coffee Stain Studio, der har købt en god bid af selskabet.

Læs mere

14.2.2017: Spillet Figment vinder flot pris i Berlin

Den aalborgensiske spiludvikler virksomhed Bedtime Digital Games vandt til dette års Indie priz Berlin prisen for ”Best Game Art”.

Læs mere

1.2.2017: Infuser indstillet til nordisk pris

CAPNOVAs porteføljeselskab Infuser er blevet udvalgt blandt 1250 virksomheder til at gå videre til finalen ved Nordic Cleantech Open i Malmø.

Læs mere

17.1.2017: Ny platform hjælper musik-skabere med at følge deres musik

CAPNOVA har investeret i WARM (World Airplay Radio Monitor). Virksomheden har licenseret en "audio fingerprint" genkendelsesteknologi. En teknologi, der hjælper musikere, producere og komponister med at holde øje med deres musik.

Læs mere

11.1.2017: Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Stormen Urd og den senere stormflod satte flere udsatte steder i Danmark under pres. Heldigvis stod Environment Solutions klar med deres mobile dæmninger.

Læs mere

10.1.2017: Erfaren salgsdirektør søges til EyeCular Technologies

Til vores porteføljeselskab Eyecular søger vi en dygtig og erfaren ”hands on” salgsdirektør evt. med potentiale til at blive CEO jævnfør nedenstående.

Læs mere

5.1.2017: Controller søges til CAPNOVA i Roskilde

CAPNOVA er så heldig at stå i spidsen for en række større EU-projekter, og hertil søger vi en controller, der kan forvalte projekter under EU’s strukturfonde. Derudover omfatter stillingen også, at du kan tage ansvar for økonomistyring herunder bogføring for en mindre portefølje af opstartsvirksomheder, som CAPNOVA har investeret i.

Læs mere

27.12.2016: SmartGurlz udfordrer legetøjsbranchens stereotyper

CAPNOVAs porteføljeselskab SmartGurlz imponerer igen. Denne gang med flot omtale i Huffington Post, hvor SmartGurlz bliver fremhævet som et legetøj, der udfordrer stereotyperne i legetøjsbranchen.

Læs mere

23.12.2016: Fundraiser til CAPNOVAs kontor i Roskilde søges

Nyt år - nyt job? CAPNOVA søger en erfaren fundraiser med fokus på virksomheders muligheder for at opnå støtte til produkt- og forretningsudvikling. Målgruppen er virksomheder i Region Sjælland under projektet Fundraising Service Sjælland, og de virksomheder CAPNOVA investerer i.

Læs mere

22.12.2016: Flot omtale af SwapKids i TV Avisen

TV Avisen bragte i går aftes et længere indslag om CAPNOVAs porteføljeselskab SwapKids, som har skabt en app, der skal gøre livet lettere for delefamilier.

Læs mere

19.12.2016: Nyt projekt fremmer sundheden hos smågrise

Den sjællandske virksomhed Copenhagen BioEngeneering modtager over 2 millioner kroner fra den offentlige fond GUDP til at udvikle miljøvenligt foder til smågrise, som mindsker forbruget af antibiotika i svineproduktionen.

Læs mere

16.12.2016: Energiselskabet Vindstød skaber succes med vind

Vindstød, der sælger billig el fra danske vindmøller, er solgt til det svenske energiselskab Vattenfall.

Læs mere

15.12.2016: Controller/regnskabskonsulent til CAPNOVAs kontor i Aarhus

CAPNOVA søger en ny medarbejder, der kan tage ansvar for økonomistyring herunder bogføring for en mindre portefølje af opstartsvirksomheder og deltage i administration og porteføljestyring i CAPNOVA.

Læs mere

15.12.2016: Mød CAPNOVA ved Veje til Vækst-konferencen

I dag løber konferencen Veje til Vækst af stablen i Messecenter Herning, og vi står klar til at møde en masse spændende iværksættere og virksomheder.

Læs mere

12.12.2016: AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

AddiFab har i samarbejde med DTU Mekanik, DTU Compute og virksomhederne Sintex og Elos Medtech et nyt projekt på tegnebrættet. Et projekt, der skal gøre 3D-printeren i stand til at kunne tænke selv. Projektet har en budgetramme på 22 millioner kroner, og det har modtaget 13 millioner kroner fra Innovationsfonden.

Læs mere

13.1.2016: Tre ansøgninger bliver til tre bevillinger fra Markedsmodningsfonden

CAPNOVAs tre porteføljeselskaber Biomatics Technology, Infuser og Freesense modtager alle en bevilling fra Markedsmodningsfonden.

Læs mere

05.12.2016: Sjællandsk pølse-startup får 300.000 kroner i støtte

Virksomheden Saluminati gør det muligt at lave lufttørrede pølser i Norden, som var man i Italien. En innovativ løsning som CAPNOVA igennem Fundraising Service Sjælland så potentialet i, og derfor fik virksomheden hjælp til at søge midler til udvikling gennem innovationsfondens Landdistriktsvækstpilot. Ansøgningen endte med en bevilling på 300.000 kroner.

Læs mere

23.11.2016: Indisk it-gigant investerer millioner i UNSILO

Den aarhusianske it-virksomhed UNSILO har underskrevet en aftale med indiske Infosys, som investerer 14,9 millioner kroner i virksomheden.

Læs mere

18.11.2016: BBC News fremhæver SmartGurlz inden for hi-tech toys

Kan hi-tech legetøj både være sjovt og lærerigt? Det spørgsmål stiller BBC News i en ny artikel, hvor de blandt andet fremhæver SmartGurlz som det gode eksempel på, hvordan man kombinerer de to.

Læs mere

15.11.16: Flot lancering af SmartGurlz i Prag

Der er fart over feltet hos vores porteføljeselskab SmartGurlz, som for nyligt lancerede sine programmerbare dukker ved et event i legetøjskæden Hamleys i København.

Læs mere

12.1.2017: Fire råd før du går i gang med fondsansøgningen

Overvejer du at søge fondsstøtte eller andre støtteprogrammer? Så læs med her og se hvad CAPNOVAs Business Developer Søren Mayland udpeger som fire centrale ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang med din ansøgning.

Læs mere

8.11.2016: Et skub fremad for biotech-virksomheder

Er din virksomhed inden for biotech, og vil du gerne skabe vækst? Så er vores nye acceleratormiljø måske noget for dig.

Læs mere

3.11.2016: Succesfuld lanceringsfest for SmartGurlz

For nylig lancerede SmartGurlz deres smarte robotlegetøj målrettet piger. Det skete i Hamley’s ved Tivoli

Læs mere

2.11.2016: Heliac Aps får over 4 millioner kroner fra Markedsmodningsfonden

Markedsmodningsfonden har uddelt 4,3 millioner kroner til Heliac ApS. Med pengene i ryggen er et nyt projekt på tegnebrættet.

Læs mere

12.10.2016: Ny investment manager hos CAPNOVA

51-årige Jesper Hart-Hansen er per 1. oktober 2016 tiltrådt stillingen som investment manager hos CAPNOVA.

Læs mere

10.10.2016: CAPNOVA afleverer Synact Pharma på svensk børs

Biotekselskabet Synact Pharma er kommet på minibørsen AktieTorget i Sverige for at rejse penge til kliniske studier af deres lægemiddelkandidat, og CAPNOVA træder i samme forbindelse ud af selskabet.

Læs mere

6.10.2016: Rad Rodgers indsamler over 80.000 dollars i Kickstarter-kampagne

Spillet Rad Rodgers, som er udviklet af danske Interceptor Entertainment har indsamlet, hvad der cirka svarer til 545.400 kroner ved hjælp af crowdfunding-sitet Kickstarter. Med et mål på 50.000 dollars kan man roligt kalde deres Kickstarter-kampagne en succes.

Læs mere

28.09.2016: Rad Rodgers har succes med Kickstarter-kampagne

Spillet Rad Rodgers har med over 2.000 investorer i ryggen, allerede otte dage før tid, indsamlet mere end deres mål på 50.000 dollars. Det er blevet nået ved hjælp af crowdfunding-sitet Kickstarter. Her kan private investere i et produkt eller et projekt, allerede inden det er på markedet. Crowdfunding er en god mulighed for virksomheder, der vil rejse penge til et projekt. Sitet gør det muligt at indsamle både store og små bidrag fra en større gruppe bidragsydere typisk via en platform på internettet.

Læs mere

28.09.2016: Innovationskonkurrence: Kan din idé forvandles til en kommerciel succes?

Agro Business Park lancerer igen i år deres innovationskonkurrence inden for biobaserede økonomi, og endnu en gang er CAPNOVA med både som sponsor og i dommerpanelet.

Læs mere

22.9.2016: ReMoni får EU-bevilling på over 6 millioner kroner

CAPNOVAs porteføljeselskab ReMoni har fået godkendt deres RePower-projekt og modtager derfor 6,7 millioner kroner fra EU’s Horizon 2020-program.

Læs mere

15.9.2016: Delogue indgår samarbejde med Dansk Mode og Textil

Den digitale platform Delogue, har indgået en rammeaftale med brancheorganisationen Dansk Mode & Textil. I alt har Dansk Mode & Textil indgået fem aftaler med virksomheder inden for det digitale område. Til fælles for dem alle er, at de hver især tilbyder produkter og løsninger, som matcher de udfordringer, som livsstilbranchen står overfor.

Læs mere

8.9.2016: Ny app belønner god betjening

CAPNOVA har investeret i virksomheden Servicelovers, som har udviklet en mobil-app med et digitalt ”Drikkepenge”-koncept, der søger at fremme god service inden for servicebranchen. Ved hjælp af de digitale drikkepenge kan kunder, kaldet Servicelovers, give positiv feedback til virksomhedens ansatte, kaldet Serviceheroes.

Læs mere

7.9.2016: Ressourcepersoner søges til CAPNOVAs interaktive portefølje

Har du lyst til at være med til at skabe fremtidens succesfulde virksomheder? Kunne du tænke dig at få fingrene helt ned i maskinrummet hos en startup? Så bliv en del af CAPNOVAs team af ressourcepersoner, som hjælper vores virksomheder ud over rampen.

Læs mere

7.9.2016: Garvede spil-udviklere etablerer nyt selskab med CAPNOVA i ryggen

Ghost Ship Games er et nyt spiludviklingsselskab med base i København, som er grundlagt af en gruppe veteraner fra den danske og udenlandske spilindustri. Med titler som Prince og Persia, Far Cry og Kane & Lynch på cv’et har gruppen sammen og hver især allerede sat deres præg på spilindustrien. Nu vil de sammen starte helt forfra og skabe noget nyt med fokus på kreativitet, innovation og spil-glæde.

Læs mere

6.9.2016: Rigtig flot omtale af SmartGurlz i Forbes Magazine

CAPNOVAs porteføljeselskab SmartGurlz imponerer med sine smarte dukker, der blandt andet lærer piger at kode gennem leg.

Læs mere

5.9.2016: Dimittender fra universitetet sikrer videndeling mellem virksomheder og studerende

I en tid, hvor der tales meget om manglen på dimittender med relevant erhvervserfaring, vil tre dimittender fra Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og CBS gøre op med denne problemstilling. Deres værktøjer er digitale case-konkurrencer, attraktive præmier og muligheden for at blive forbundet med fremtidige arbejdsgivere online.

Læs mere

2.9.2016: Digital formuerebel får økonomisk rygstød

Nordens første digitale platform for formuepleje er kommet godt fra start og har blandt andet fået CAPNOVA med om bord. Northholders vil banke rusten af de traditionelle banker og investeringsforeninger og vil tilbyde en billigere, datadrevne platform for investeringer.

Læs mere

1.9.2016: European Food Venture Forum samler iværksættere og investorer fra ind- og udland

CAPNOVA er både repræsenteret i juryen med én af vores investment managers og blandt iværksætterne i form af tre af vores porteføljeselskaber. Plastisens, Lovemade og Biomatics fik således muligheden for at præsenterer deres virksomhed for mulige investorer.

Læs mere

25.8.2016: Dansk app øger tilskuer-glæden ved international golfturnering

CAPNOVAs porteføljeselskab Ingenium Golf har leveret en app til golfturneringen Made in Denmark, der gør det muligt at følge de professionelle golfspilleres gøren og laden på golfbanen.

Læs mere

24.8.2016: CAPNOVA jagter vækst og jobs med biotech-startups i nyt eliteprogram

Iværksættervirksomheder med stort, uforløst vækstpotentiale får nu et venligt skub ud over rampen med det nye, nationale acceleratorprogram Scale-Up Denmark, og CAPNOVA har fået opgaven at hjælpe virksomheder inden for bioøkonomi, industriel symbiose og bioteknologisk produktion.

Læs mere

13.9.2016: Vi søger en projektleder til nyt landsdækkende acceleratormiljø

CAPNOVA søger en projektleder til nyt landsdækkende acceleratormiljø for bioøkonomi og industriel symbiose.

Læs mere

16.8.2016: Vi søger en ny investment manager

Er du vores nye kollega, eller kender du én, som ville passe perfekt til stillingen som investment manager hos CAPNOVA? Vi søger en ny investment manager, der skal have særligt fokus på investeringer i it-virksomheder.

Læs mere

Information om cookies

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Læs mere

8.2.2018: Fremtidens alkohol kan laves af overskudsmælkesukker

Ny teknologi fra DTU kan omdanne mælkesukkeret i mejerispildprodukter til alkohol. Den nystiftede virksomhed bag teknologien har fået startkapital fra CAPNOVA.

Læs mere

15.2.2018: CAPNOVA opruster på foodfronten

Den danske fødevarebranche rykker i disse år, men har brug for både risikovillig og klog kapital. Derfor har CAPNOVA nu nedsat et advisory board af højtprofilerede kapaciteter i branchen til at styrke sit strategiske fokus på fødevareinvesteringer.

Læs mere

information om brug af cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere samt for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ”Accepter” eller klikke dig videre på hjemmesiden. Du kan læse mere om brug af cookies her

ACCEPTER