1.6.2017: Attention fødevare-start-ups: Ansøgning til Growing Food CPH fra i dag

Growing Food CPH er et vidensintensivt acceleratorprogram for fødevare og fødevaretech start-ups. Alle med en god forretningsidé (studerende, Ph.d’ere eller andre på et tidligt stadie) kan søge om deltagelse indtil den 27. september.

Growing Food CPH er på udkig efter start-ups med innovative  produkter, koncepter eller services. Hvis du har en god forretningsidé inden for fødevarer, fødevare-tech eller relaterede områder og ønsker at udvikle eller konsolidere din start-up, er vores acceleratorprogram måske noget for dig.

Growing Food CPH tilbyder:

  • En tre-dages boot camp: Fokus på udvikling af forretningsmodel og sparring med forskere og videnskabsfolk fra tre universiteter.
  • Tematiske boot camps: Skræddersyet food og food-tech-viden fra de tre universiteter (DTU, AAU og KU) og rådgivning der styrker din forretningsmodel.
  • Mentorprogram: Deltagere får en mentor med forsknings- eller forretningskompetencer.
  • Adgang til højtspecialiserede rådgivere: Deltagere kan vælge specialiserede rådgivere, der matcher deres specifikke behov - svarende til 30.000-100.000 DKK.  
  • Pitch-event: Udvalgte start-ups kvalificerer sig til en unik pitchevent med deltagelse af investorer og potentielle partnere fra industrien.

Kort efter ansøgningsfristen den 27 september bliver maksimum 30 ansøgere udvalgt til at udvikle deres start-up som en del af Growing Food CPH. Programmet er udviklet af CAPNOVA i samarbejde med Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet samt Københavns Universitet og kører ad to omgange over en i alt treårig periode.

Ansøgningsfrist:

Den 27. september kl. 12.00 på www.growingfood.dk

Følg med på www.growingfood.dk for konkret indhold og datoer for boot camps i de kommende uger).

1.6.2017: Attention fødevare-start-ups: Ansøgning til Growing Food CPH fra i dag
information om brug af cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere samt for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ”Accepter” eller klikke dig videre på hjemmesiden. Du kan læse mere om brug af cookies her

ACCEPTER