Arkiv

Arkiverede nyheder fra CAPNOVA

12.7.2016: Allan Rasmussen fylder 70

Investment manager hos CAPNOVA, Allan Rasmussen, fylder i dag 70 år. Læs her et miniportræt af manden bag mange af CAPNOVAs spil-investeringer.

Læs mere

24.6.2016: Arkadespil i nye klæder

CAPNOVA har investeret i spil-virksomheden Hero Blocks ApS, som udvikler et computerspil af samme navn, der stilistisk læner sig op ad arkadegenren.

Læs mere

16.6.2016: CAPNOVA søger studentermedhjælper til kommunikation

Synes du, at virksomhedskommunikation er spændende? Har du styr på Twitter og LinkedIn? Synes du, at det er sjovt at redigere hjemmesider? Så har CAPNOVA i Aarhus studenterjobbet til dig!

Læs mere

14.6.2016: CAPNOVA investerer millionbeløb i banebrydende lægemiddel

NMD Pharma er et nyt lægemiddelsudviklingsselskab, der udvikler en innovativ, medicinsk behandling af neuromuskulære sygdomme, som i fremtiden kan få stor betydning for patienter med kroniske muskelsvindssygdomme som Myasthenia Gravis og ALS.

Læs mere

13.6.2016: Infuser vinder Københavns Erhvervspris

Cleantech-virksomheden Infuser har netop vundet Københavns Erhvervspris i kategorien innovation. Infuser vandt, fordi virksomheden bidrager både til en attraktiv by, et bedre miljø og har ansat langtidsledige i løntilskud som har ledt til fastansættelse.

Læs mere

9.6.2016: Cotes vinder ELFORSK-prisen

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik overrakte den prestigefyldte ELFORSK-pris til CAPNOVAs porteføljeselskab Cotes, der sammen med virksomheden Drying Mate, DTU og Teknologisk Institut, fik prisen for at have udviklet en energieffektiv maskine, som blandt andet kan affugte haller til opbevaring af fødevarer.

Læs mere

8.6.2016: Få hjælp til din ansøgning om grøn vækst-støtte

Hvis din virksomhed er beliggende i Region Sjælland kan CAPNOVA hjælpe dig med din ansøgning til Nordic Green Growth Research and Innovation Programme.

Læs mere

24.5.2016: Biotekselskab går på børsen

CAPNOVAs porteføljeselskab Synact Pharma har første handelsdag på den svenske minibørs AktieTorget den 11. juli.

Læs mere

3.5.2016: 8past10 vil være urentusiasternes Vivino

CAPNOVA investerer i et nyt socialt medie rettet mod en stor og attraktiv gruppe af forbrugere med passion for ure.

Læs mere

28.4.2016: ReelTrak hædret til inspirerende iværksættermesse

CAPNOVA deltog onsdag i messen Iværk&Vækst, hvor porteføljeselskabet ReelTrak løb med Iværksætterprisen.

Læs mere

19.4.2016: CAPNOVA investerer millionbeløb i fødevareportalen Fooducer

Iværksætterne bag fødevareportalen Fooducer har netop rejst 3,5 mio. kr. i venturekapital fra CAPNOVA og en privat investor.

Læs mere

18.4.2016: CAPNOVA kom stærkt ud af 2015

CAPNOVA kommer ud af 2015 med et overskud på 7,7 millioner og godt 5,2 millioner kroner efter skat. Det er en markant forbedring på 6 millioner i forhold til resultatet i 2014.

Læs mere

14.4.2016: Virksomheder i Region Sjælland får nye muligheder for hjælp til EU-ansøgninger

Virksomheder beliggende i Region Sjælland kan nu få specialiseret hjælp fra Nordic Innovators og CAPNOVA til vurdering af ansøgningsmuligheder og udarbejdelse af ansøgninger til EU-støtteprogrammerne i Horizon 2020 og Eurostars.

Læs mere

4.4.2016: Sjællandske virksomheder henter millioner

Et nyt system til at ophængning af det tunge udstyr på operationsstuer. Udvikling af 3D print-anlæg, der kan bruges til industriel fremstilling. Nye måder at arbejde med styring af elektronisk regulerings- og overvågningsudstyr til ventilationsanlæg, lys og varme. Revolutionerende 3D røntgen-teknologi, der skal udvikles fra at kræve forskerkompetencer til at kunne bruges i bl.a. industriel udvikling og kvalitetssikring.

Læs mere

4.4.2016: Pengeregn over Køgevirksomhed

Med rådgivning fra CAPNOVA og rådgivningsfirmaet Innovayt har Xnovotech i Køge hentet fondsstøtte på i alt 7,6 millioner kroner til den fortsatte udvikling af virksomhedens avancerede teknologi.

Læs mere

1.4.2016: Exilator får prestigefyldt pris

Exilator’s unikke 3 i 1 miljøfilter til skibsmotorer blev årets vinder af den prestigefyldte “Green Ship Technology Award 2016”.

Læs mere

1.4.2016: YouTube-stjerne sikrer Stikbold! millioneksponering

Stikbold! har fået fornem opmærksomhed op til udgivelsen i dag, efter den verdenskendte YouTube-gamer PewDiePie har prøvet partyspillet.

Læs mere

31.3.2016: Ny chef i CAPNOVA

Bente Rugaard Thorsen bliver en central person i udviklingen af CAPNOVA.

Læs mere

23.3.2016: Nyt magasin sætter spot på iværksætteri

CAPNOVA har udgivet et nyt magasin, hvori læseren både kan lade sig inspirere af cases fra vores portefølje og lære mere om, hvad CAPNOVA gør for spirende iværksættere.

Læs mere

22.3.2016: Infuser introducerer banebrydende luftrenser

CAPNOVAs porteføljevirksomhed Infuser har i samarbejde med Københavns Universitet udviklet en luftrenser, der efterligner rensningsprincipperne i jordens atmosfære.

Læs mere

8.3.2016: Håndholdt testlaboratorium øger fødevaresikkerheden

Fødevareproducenter er meget afhængige af nøjagtige og hurtige analysemetoder, når der er mistanke om forskellige former for kontaminering. Hos virksomheden PlastiSens arbejder man med prototypen på et håndholdt analyseapparat, der på sekunder kan afsløre rester af antibiotika i væsker. CAPNOVA tror på idéen og har investeret fire millioner kroner.

Læs mere

2.3.2016: Xnovotech modtager millioner fra to støtteprogrammer

Med rådgivning fra CAPNOVA og Innovayt er Xnovo Technology blevet bevilget i alt 7,5 mio. kroner til to forskellige projekter.

Læs mere

29.2.2016: Støtteprogrammer: Se forårets frister for at søge

Overvejer din virksomhed at søge projektmidler i år? Få her et overblik over de forskellige fonde og puljers ansøgningsfrister i foråret og bliv klogere på, hvilket program der matcher dit projekt bedst.

Læs mere

25.2.2016: Det perfekte pitch

CAPNOVA modtager hver dag mange henvendelser fra håbefulde iværksættere. Er idéen god, inviterer vi til en samtale, og her kræver det et krystalklart pitch for at komme gennem nåleøjet til kapital. Få investment managerens råd til, hvordan du bedst overbeviser ham om at investere i din idé.

Læs mere

10.2.2016: QuizPedia vil være quizverdenens svar på YouTube

CAPNOVA har investeret i selskabet QuizPedia, der med sin fleksible quizplatform gør det nemt for alle at lave quizzer til ethvert formål.

Læs mere

2.2.2016: Ny millioninvestering til digital platform mod tandlægeskræk

Med en ny kapitalindsprøjtning på 2,5 mio. kr. i ryggen vil den succesfulde unge iværksættervirksomhed Cope it nu også bekæmpe tandlægeskræk blandt briterne og forbedre kommunikationen mellem patient og tandlæge

Læs mere

25.1.2016: Moderne loftskinner letter arbejdsgange på operationsstuer

Med CAPNOVAs vejledning har Bodi Medico fået 500.000 kroner fra InnoBooster til et projekt, der giver store fordele til sygehuses operationsstuer.

Læs mere

14.1.2016: Nabto med i EU-projekt til en halv milliard kroner

Nabto, der er eksperter i Internet of Things, deltager i et stort europæisk udviklingsprojekt om automatisering. Projektet har netop fået støtte under EU’s Horizon 2020-program til budgettet på 510 millioner kroner.

Læs mere

23.2.2016: Uddannelses- og forskningsministeren besøgte CAPNOVA

Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen blev præsenteret for CAPNOVAs fokusområder og porteføljeselskaber, da han mandag var på besøg.

Læs mere

5.1.2016: Dobbeltstøtte åbner internationale døre for ClearView Trade

ClearView Trade har med CAPNOVAs hjælp modtaget støtte fra Markedsmodningsfonden og EU’s Horizon 2020-program til internationalisering af selskabets handelsplatform.

Læs mere

29.12.2015: 4 gode råd fra iværksætter til iværksætter

Vejen fra den gode idé til markedet kan være både langvarig og krævende. Silvia Wulff fra vores porteføljeselskab Lovemade giver her fire gode råd om vigtige overvejelser, når man springer ud som iværksætter.

Læs mere

18.12.2015: Europæisk bronzecertificering til Clean Air Cluster

Innovationspartnerskabet Clean Air Cluster, som CAPNOVA sammen med DTU søsatte i foråret, har opnået certificeringen bronze under European Cluster Excellence Initiative (ECEI).

Læs mere

4.12.2015: CAPNOVA og Dagrofa kårer årets detail-opfindelser

En indkøbspose til cyklen og fremtidens lokations- og loyalitetsapp. Dagligvarekoncernen Dagrofa og CAPNOVA har i dag kåret årets mest innovative idéer inden for detailhandlen. Det skete ved finalen på IDEAS 2015 i Ringsted.

Læs mere

2.12.2015: 17 fødevare-iværksættere får chancen for at nytænke detailbranchen

17 innovative fødevare-projekter er gået videre til finalen i CAPNOVAs og Dagrofas landsdækkende innovationskonkurrence IDEAS 2015. De to bedste idéer kåres den 4. december ved et stort finalearrangement hos Dagrofa i Ringsted.

Læs mere

2.12.2015: Porteføljeselskaber henter støttemidler med CAPNOVAs hjælp

To af CAPNOVAs porteføljeselskaber er blevet tildelt bevillinger fra henholdsvis MUDP og Innovationsfonden efter vejledning fra vores fundraising-team.

Læs mere

25.11.2015: Photocat imponerer på svensk børs

CAPNOVAs porteføljeselskab Photocat fik en særdeles flot første handelsdag efter børsnoteringen i Sverige fredag.

Læs mere

23.11.2015: CAPNOVA satser på virtual reality med nyt spil om ondsindede kattekillinger

Strategispillet Kittypocalypse bliver CAPNOVAs første investering på markedet for virtual reality-spil, der spås stor vækst i de kommende år.

Læs mere

11.11.2015: Parlock overtager LeanVent

Ingeniør- og handelsvirksomheden Parlock A/S i Greve overtager CAPNOVAs porteføljeselskab LeanVent ApS.

Læs mere

10.11.2015: CAPNOVA og Dagrofa bag national innovations-konkurrence

Fødevarekoncernen Dagrofa lancerer sammen med investerings- og udviklingsselskabet CAPNOVA et stort innovationspartnerskab, der skal føde nye ideer, skabe vækst og støtte iværksættere inden for detailhandel. Finalen, IDEAS 2015, bliver afholdt den 4. december.

Læs mere

3.11.2015: Interaktive medier vokser eksplosivt

Branchen af interaktive indholdsproducenter oplever stor fremgang, viser en rapport fra branchens fællesorganisation Interactive Denmark.

Læs mere

26.11.2015: Stine Bosse: 10 tips til et vellykket bestyrelsesarbejde

Stine Bosse kom for nylig forbi CAPNOVAs virksomheder i mentorprojektet Global Minds: Food og delte sine erfaringer om bestyrelsesarbejdet som håndværk.

Læs mere

9.11.2015: Patienter oplever store gevinster ved mobil genoptræning

Fire sjællandske kommuner har evalueret ICURAs mobile genoptræningssystem og konkluderer, at løsningen tilbyder gevinster til både patienter, fysioterapeuter og kommuner.

Læs mere

19.10.2015: Anerkendt tidsskrift blåstempler KatGuide

Prominent fagtidsskrift udgiver resultaterne af et klinisk studie, der bekræfter effektiviteten af Pleuratechs innovative operationsinstrument KatGuide.

Læs mere

12.10.2015: Chefer skal spille sig mere innovative

Gametools Learning får 2,5 mio. kr. fra CAPNOVA til at udvikle tre læringsspil, der forsyner det fysiske brætspil med digitale fordele.

Læs mere

17.9.2015: CAPNOVA får 8,5 mio. kr. til fundraising-service

Region Sjælland har netop bevilget 8,5 mio. kr. til et fundraising-projekt, der giver sjællandske virksomheder endnu bedre muligheder for at hente penge hjem til innovation og udvikling.

Læs mere

11.9.2015: Adventure-spil bliver rost til skyerne længe før udgivelse

CAPNOVA har investeret i det lovende computerspil Planet Alpha 31, der forventes udgivet næste år men allerede nyder stor international opmærksomhed og ros.

Læs mere

1.9.2015: Internationale projekter skal føre lollandsk bølgekraftanlæg på markedet

Danmark har i årevis haft en international førerposition inden for forskning i og implementering af vedvarende energikilder. Denne udvikling vil Lolland-virksomheden Floating Power Plant skrive sig ind i med et innovativt flydende offshore-anlæg, der kombinerer to vedvarende energiformer: vind- og vandenergi.

Læs mere

27.8.2015: "Støttemidlerne har været medvirkende til den succesforretning, vi har i dag"

Environment Solutions oplever stor succes med sine mobile dæmninger og forventer at gå ind på ti nye markeder i år og at opnå tocifrede vækstrater hvert år de næste tre år. Uden hjælp fra CAPNOVA og Markedsmodningsfonden er CEO Anders Philipsen ikke sikker på, at der havde været en virksomhed i dag.

Læs mere

17.8.2015: Svensk detailgigant lancerer luksusbabymad fra Lovemade

Lovemade rykker sin økologiske kvalitetsbabymad udviklet af stjernekokke ind på hylderne hos den svenske supermarkedskæde ICA. Hermed har iværksætter Silvia Wulff adgang til 1400 butikker og et marked for købebabymad, der er ti gange større end det danske, selvom der kun fødes dobbelt så mange børn.

Læs mere

10.8.2015: Ren dansk energi kan både redde menneskeliv og miljø

Ved hjælp af nanoteknologi producerer Heliac en reflekterende folie, der kan erstatte åben ild som energikilde.

Læs mere

31.7.2015: Tilbud til virksomheder - Få en fordel i puljejunglen!

Hvis din virksomhed ligger i Region Sjælland, kan I få gratis vejledning om at søge udviklingsmidler fra CAPNOVA.

Læs mere

24.8.2015: ReMoni får millioner til nyskabende vand- og varmemåler

Med hjælp fra CAPNOVA har ReMoni ansøgt og fået 2,74 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden til at få energispareprojektet FlowMoni fra prototypestadiet til markedsstadiet. Også samarbejdspartneren Caverion har modtaget knap 1 mio. kr.

Læs mere

10.7.2015: Projektpartnere får millionstøtte til bedre LED-belysning

Med vejledning fra CAPNOVA er et projekt mellem Nordic Power Converters, der udvikler strømforsyninger, og LED-belysningsproducenten HeSaLight blevet tildelt en bevilling fra Markedsmodningsfonden.

Læs mere

1.7.2015: Kemotablet med færre bivirkninger klar til klinik

Snart kan de første kræftpatienter på Herlev Hospital få behandling med Oncorals kemoterapi i tabletform.

Læs mere

26.6.2015: Er du vores nye studentermedhjælper?

CAPNOVA søger studentermedhjælper til fundraising-opgaver

Læs mere

24.6.2015: Kommune vælger ICURAs genoptrænings-app

Virksomheden ICURA, der står bag en intelligent teknologi til genoptræning, fortsætter sin udbredelse med en ny kontrakt med Gentofte Kommune om levering af en mobil genoptræningsløsning.

Læs mere

22.6.2015: 4 gode råd fra iværksætter til iværksætter

Teamet bag succes-spillet Back to Bed har en klar ambition. De vil ikke bare lave ét godt computerspil. De vil lave mange!

Læs mere

15.6.2015: We Do Wood fik succes med crowdfunding

Møbelvirksomheden We Do Wood har netop afsluttet en crowdfunding-kampagne på Kickstarter med stor succes: På en måned rejste virksomheden knap en kvart million kroner til fremstilling af stolen Nomad Chair.

Læs mere

12.6.2015: Flotte priser til The Silent Age, Chronology og Machineers

Torsdag blev vinderne af Spilprisen 2015 kåret i Pumpehuset i København, hvor der blev uddelt i alt ni priser til danske computerspil. Hele tre af CAPNOVAs porteføljevirksomheder løb med priser.

Læs mere

10.6.2015: Heliac får millioner til solovne

Teknologi-virksomheden Heliac har netop modtaget en investering på 3 mio. kr. fra CAPNOVA, 1,5 mio. kr. fra en privat investor og godt 4 mio. kr. i støttekroner fra EUDP.

Læs mere

8.6.2015: Chronology og Machineers også nomineret til Spilprisen

Yderligere to CAPNOVA-spil kan opnå hæder, når Spilprisen 2015 bliver uddelt den 11. juni. Machineers er nomineret i en kategori, mens Chronology skal kæmpe om hele fire.

Læs mere

3.6.2015: The Silent Age nomineret i fire kategorier til Spilprisen 2015

Anden episode af mobilsuccesen The Silent Age kommer i fint selskab, når spillet den 11. juni skal dyste i hele fire kategorier til Spilprisen 2015.

Læs mere

18.5.2015: Kapitaltørke bremser vækst hos IT-iværksættere

Trods mange gode forretningsidéer med stort potentiale har danske IT-iværksættere svært ved at rejse kapital til at finansiere vækst. Konsekvensen er, at mange virksomheder må dreje nøglen om, mens andre flytter til udlandet, hvor venturefonde er mere risikovillige.

Læs mere

24.4.2015: Vækstvirksomhed fra Roskilde er på vej til Sverige

Tidligere økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen fra de konservative varsler et initiativ for at fastholde små og mellemstore arbejdspladser i Danmark

Læs mere

30.3.2015: Erhvervs-topfolk rykker ind hos iværksættere

Flere opstartsvirksomheder i fødevareindustrien skal udvikle sig til solidt voksende virksomheder ved at tænke internationalt fra dag ét. Derfor får de erfarne erhvervsspidser som deres personlige mentorer og sparringspartnere.

Læs mere

25.3.2015: Tutee vinder Statsbibliotekets udbud

Statsbiblioteket har indgået aftale med Tutee og Designit om videreudvikling af det succesfulde Lektier Online. Til glæde for elever og frivillige etableres en helt ny ”state of the art” it-platform, og parterne har store forventninger til samarbejdet.

Læs mere

16.4.2015: Iværk&Vækst-messen var en fængslende oplevelse

CAPNOVA mødte som vanligt talstærkt op til Iværk&Vækst-messen, hvor iværksættere fik nye inputs og gode råd om finansiering, fundraising og meget andet med på vejen.

Læs mere

5.3.2015: God tv-dag for CAPNOVAs porteføljeselskaber

Både Tutee og Nabto gjorde god figur i henholdsvis TV-Avisen og på TV2 NEWS onsdag den 4. marts.

Læs mere

3.3.2015: Virksomheder fik gode råd om finansiering

Over 70 personer havde fundet vej til Køge for nylig for at deltage i Væksthuset Sjælland og CAPNOVAs Kapitalbazar, hvor virksomheder i Region Sjælland kunne møde repræsentanter fra hele det danske finansielle system.

Læs mere

2.3.2015: To danske spil hitter på App Store

Spillene Twist3D og Block Amok er udvalgt af iTunes til at ligge på Best New Games-listen på App Store.

Læs mere

20.2.2015: Idify på besøg hos CAPNOVA og SOLID

Virksomheden Idify, der udvikler digitale løsninger målrettet mennesker med demens, var torsdag forbi CAPNOVA i Aarhus for at præsentere deres virksomhed for investment manager Per Chrom-Jacobsen og et team fra Interactive Denmarks SOLID-program.

Læs mere

19.2.2015: Har du landets bedste, nye velfærdsløsning?

Konferencen CareWare sætter fokus på fremtidens velfærdsteknologi og -løsninger. I forbindelse med konferencen kåres vinderne af to konkurrencer, henholdsvis CareWare Idéprisen og CareWare Iværksætterprisen.

Læs mere

15.1.2015: Tre spil nomineret til prisen Årets Danske Spil

Computerspillene Machineers, The Silent Age og Block Amok er blevet nomineret til årets danske spil i forbindelse med årets Danish Game Awards. Alle tre spil er udviklet af virksomheder i CAPNOVAs portefølje.

Læs mere

12.1.2015: Massiv investering på 128 mio. løfter dansk biotek

Danmarks position inden for biotek styrkes med et nyt, ambitiøst forskningscenter. Centret får et samlet budget på 128 millioner kroner og er skabt i et fælles initiativ fra Innovationsfonden og Region Sjælland. Det sker med afsæt i resultaterne i den sjællandske biotekklynge BIOPRO.

Læs mere

12.1.2015: Tæt samarbejde mellem forskere og industri bærer frugt

Virksomheden Biomatics Technology har set dagens lys med en investering på 7,2 millioner kroner fra investerings- og udviklingsselskabet CAPNOVA. Virksomheden forventer at kunne bidrage til en væsentlig effektivisering af den bioteknologiske industri.

Læs mere

7.1.2015: Barnets bog bliver levende

CAPNOVA har investeret i virksomheden Filihood, som har udviklet en app, der gør det nemt og bekvemt for forældre og bedsteforældre at dele og bevare minder fra børnene og børnebørnenes opvækst.

Læs mere

19.11.2014 Tutee får kapitalindsprøjtning i millionklassen

Teknologi-virksomheden Tutee har netop modtaget investering på 3,5 million kroner fra investeringsselskaberne Nupark-Accelerace og CAPNOVA til udviklingen af deres e-læringsplatform til lektiehjælp. Kapitalindsprøjtningen skal sætte fart på Tutees vækst i Norden, hvor den unge virksomhed forventer at flerdoble forretningen inden for de næste år.

Læs mere

26.11.2014: Prisregn over iværksættere

CAPNOVA var i går, tirsdag den 25. november, sponsor ved to prisoverrækkelser, hvor innovative iværksættere blev belønnet for deres gode forretningsidéer.

Læs mere

31.10.2014: Chronology vinder to fornemme priser

Computerspillet Chronology vandt to stærke priser til årets spil-konference i Paris, hvor spil-folk fra hele verden mødes for at udveksle erfaringer, netværke og kåre computerspil med særligt potentiale.

Læs mere

30.10.2014: AMS tiltrækker nye, store kunder

Blot et år efter stiftelsen af Advanced Manufacturing Solutions (AMS) er teamet bag virksomheden allerede godt i gang med at tiltrække kunder. Ifølge Kim Kjølhede, investment manager hos CAPNOVA, viser det, at der ikke nødvendigvis behøver at være langt fra produktudvikling til salg for opstartsvirksomheder.

Læs mere

16.10.2014: CAPNOVA målretter investeringer til fødevareområdet og den interaktive sektor

CAPNOVA fokuserer fremover målrettet på den danske fødevaresektor og på den interaktive sektor. Torben Ballegaard Sørensen, der er formand for bestyrelsen, betegner det strategiske fokus som en naturlig konsekvens af de erfaringer, CAPNOVA har høstet som investerings- og udviklingsselskab.

Læs mere

15.10.2014: Tre workshops om hvordan små fødevareproducenter kan øge deres afsætning

CAPNOVA, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet har lagt sig i selen for at hjælpe små og mellemstore fødevarevirksomheder med at øge deres afsætning. Derfor indbyder vi fødevarevirksomhederne til tre gratis arrangementer, hvor man kan få inspiration til forskellige måder at afsætte mere på. Læs mere her:

Læs mere

10.10.2014: Exit fra Viabill sikrer et godt afkast

Ny storaktionær går ind i fremadstormende ViaBill, og CAPNOVA exiter derved virksomheden. ViaBill har over 1000 webshops tilknyttet deres finansieringsprodukt, 16 fastansatte medarbejdere og Ib Nørholm fra WhiteAway er kommet til virksomheden som ny storaktionær.

Læs mere

17.9.2014: Tre grønne ideer får hver 1 mio. kr. fra Region Sjælland

Tre sjællandske virksomheder kan hver se frem 1 million kroner i støtte fra Region Sjælland. Skandinavisk Jura-Kalk på Stevns, We Do Wood i Roskilde og AK Entreprenørservice i Rønnede skal bruge pengene til at realisere projekter, der både skaber vækst og gavner miljøet.

Læs mere

25.8.2014: Mangler du en sparringspartner til eksportudfordringer?

GLOBALmidt leder lige nu efter virksomheder og coaches, der vil deltage i et coachingforløb omkring internationalisering og eksport.

Læs mere

19.08.2014: Cotes er med helt fremme

Den sjællandske virksomhed Cotes er med helt fremme i Dansk Industris konkurrence om Produktprisen 2014.

Læs mere

14.8.2014: Nyt computerspil lanceret

CAPNOVAs porteføljeselskab Light Apprentice har netop lanceret computerspillet af samme navn til IOS og Android. Download det, spil det og giv det stjerner.

Læs mere

8.8.2014: Kandidater til innovationskonkurrence søges

Indstil kandidater til Agro Business Parks Innovationskonkurrence 2014, hvor der udloddes tre præmier af 50.000 kroner til de bedste forretningsideer inden for det biobaserede område (jordbrug, fødevarer, biomasse eller miljøteknologi).

Læs mere

21.5.2014: Visikon vandt CAPNOVAs idé-pris

Tirsdag løb IT-Forums IT-Award 2014 af stablen, og det var et arrangement fuld af inspirerende mennesker, talentfulde iværksættere og spændende virksomheder inden for it-branchen.

Læs mere

2.5.2014: Tilbud til den socialt engagerede virksomhed

Er du social iværksætter eller virksomhedsdrivende, og er du drevet af at hjælpe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet, så har Den Sociale Kapitalfond en række enestående og gratis tilbud til dig.

Læs mere

1.5.2014: Opskriften på den gode pitch

Kare Media vandt prisen for bedste pitch på messe i Aarhus.

Læs mere

30.4.2014: Iværk&Vækst-messen gav spændende leads

CAPNOVA mandsopdækkede årets Iværk&Vækst-messe i Aarhus i går (tirsdag den 29. april), og det viste sig at være en rigtig god ide.

Læs mere

28.4.2014: CAPNOVA skaber arbejdspladser

Oxford Research har evalueret den indsats, som CAPNOVA Invest Zealand (CIZ) og CAPNOVA Link har leveret de seneste år. Konklusion er særdeles positiv.

Læs mere

25.4.2014: Minister besøger Ucomposites

Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen stod i spidsen for en radikal delegation, der for nylig besøgte Ucomposites' produktionsfaciliteter på Bogø.

Læs mere

18.3.2014: Indstil din it-kandidat nu og sæt kryds i kalenderen 20. maj

Kender du en person eller en virksomhed i it-branchen i Region Midtjylland eller den jyske del af Region Syddanmark, som du synes, gør det særligt godt og som du gerne vil give et skulderklap? Så er det nu, du har muligheden. Indstil din favorit til at vinde én af de fire priser ved it-forums AWARD 2014, der løber af stablen den 20. maj på Viborg Rådhus. Læs mere her.

Læs mere

17.2.2014: TeesuVac får millioner til udvikling af biopsi-pistol

Den danske medico-virksomhed TeesuVac får et mindre tocifret millionbeløb til at udvikle en ny og mere effektiv biopsi-pistol. Med den nye pistol bliver det lettere og hurtigere for hospitalspersonale at tage præcise vævsprøver i bryster og prostata, når patienter undersøges for kræft. Investeringen kommer fra CAPNOVA A/S og Vækstfonden.

Læs mere

11.2.2014: Hvem er Østjyllands mest lovende iværksætter?

Er du, eller kender du, Østjyllands mest lovende iværksætter? Så tilmeld virksomheden til konkurrencen om Business Region Aarhus' iværksætterpris 2014. Læs mere her.

Læs mere

29.1.2014: Nyt liv til nedslidte larvefødder

Grøn Omstillingsfond har givet seks virksomheder i Region Sjælland tilskud til grønne projekter. CAPNOVA har på vegne af Region Sjælland stået for vejledningen. Læs mere her.

Læs mere

30.1.2014: REFA vil trække energien ud af affaldet

Brænd mindre og genanvend mere. Det er hovedoverskriften for fremtidens affaldshåndtering i Danmark, og derfor et vigtigt pejlemærke for affalds- og energiselskabet REFA. Læs mere her.

Læs mere

23.1.2014: Photocat indstillet til pris

Via samarbejdet med IBF Betonvarer er CAPNOVA-selskabet Photocat indstillet til at modtage Byggeriets Klimapris. Læs mere her.

Læs mere

9.1.2014: Internationalt tidsskrift sætter fokus på dansk fødevarebranche

CAPNOVAs porteføljeselskaber Webstech og Letfarm er ifølge The Economist eksempler på innovative virksomheder, der bidrager til at skabe en dynamisk og nytænkende fødevarebranche. Læs mere her.

Læs mere

3.1.2014: Tre investeringer i årets sidste måned

Inden 2013 blev lukket ned, investerede CAPNOVA i tre nye computerspil. Læs mere her.

Læs mere

1.1.2014: CAPNOVA – Danmarks nye investerings- og udviklingsselskab

CAPNOVA har indledt aktiviteterne som Danmarks nye investerings- og udviklingsselskab. Læs mere her.

Læs mere

18.12.2013: Ucomposites gør bilerne lettere

Automobilindustriens stigende behov for at gøre bilerne lettere og dermed reducere forbruget af brændstof har åbnet en interessant niche for den danske virksomhed Ucomposites på Bogø. Læs mere her.

Læs mere

19.12.2013: Børsens læsere kårer Environment Solutions

Mens dommerpanelet i Børsens iværksætterkonkurrence ser mest potentiale i nanovirksomheden Wagonblast, så har Børsens læsere mest tiltro til CAPNOVA-investeringen Environment Solutions, der producerer mobile vanddæmninger. Læs mere her.

Læs mere

information om brug af cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere samt for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ”Accepter” eller klikke dig videre på hjemmesiden. Du kan læse mere om brug af cookies her

ACCEPTER