Leco Convenience Food A/S

Leco Convenience Food arbejder for at udbrede sous vide-produkter til restaurationer, caféer og industrikøkkener i Norden.

www.lecofood.dk

Virksomheden tilbyder, som den eneste i Danmark, at forberede kød efter sous vide-metoden til cateringfirmaer, større køkkener og restaurationer. Fordelene, ud over kødets kvalitet og smag, er en sikker tilberedning med fokus på fødevaresikkerhed og reducering af madspild til gavn for miljøet.

Begrebet sous vide betyder direkte oversat "under tomhed". Det betyder for eksempel, at en hakkebøf vakuumpakkes, hvorefter den varmebehandles ved kontrollerede varmegrader og efterfølgende bliver udsat for en hurtig nedkøling. Det behandlede produkt har nu en lang holdbarhed og er samtidig hurtigt at færdigtilberede.

Leco Convinience Food tilbyder et bredt sortiment og er blandt andet også økologisk certificeret.

information om brug af cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere samt for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ”Accepter” eller klikke dig videre på hjemmesiden. Du kan læse mere om brug af cookies her

ACCEPTER