Delogue har udviklet et PLM-software til at strømline og lette kommunikationen mellem designere og leverandører i modebranchen.

Problem
I dag arbejder mange brands i mode- og livsstilsbranchen med produktudvikling (nye skjorter, bukser, sko, interiør osv.) i komplicerede Excel regneark. Det betyder, at de bruger en masse arbejdstimer på at håndtere overflødige data og registrere data flere gange i forskellige systemer. Samtidig kommunikerer medarbejderne med deres leverandører på e-mail, hvilket betyder, at de bruger en hel del tid på søgning efter- og opdatering af information samt senest indgåede aftaler. Overordnet set en ustruktureret proces, som tillader fejl, der bremser hele produktionsprocessen, som i sidste ende medfører en yderst ineffektiv forsyningskæde.

Business
Delogue PLM er en SaaS abonnementsbaseret virksomhed, som tilbyder et cloud-baseret PLM system med kvartalsvis eller årlig forudbetaling af brugerlicenser.

Marked
Delogue PLM henvender sig til mode- og livsstils virksomheder i Skandinavien, Holland og siden 2019 også i Tyskland. I de kommende år vil Delogue PLM målrette salget mode og livsstils virksomheder på globalt plan.

Løsning
Ved at benytte PLM-software vil virksomheder omfavne den digitale omstilling og herigennem forbedre deres produktivitet, da alt data samles i en enkelt platform. Hermed strømlines samspillet mellem design, produktion, ledelse og leverandører i produktionsprocessen. På denne måde arbejder alle involverede parter altid med ajourførte oplysninger, hvilket mindsker antallet af fejl og misforståelser. Dette medfører reducerede omkostninger og øget produktivitet. Derudover er det muligt for brands at udvikle fremtidige produkter samt kollektionsopbygning på baggrund af veldokumenterede data og analyser, som udarbejdes af PLM-systemet. Overordnet set gør brugen af PLM-software det muligt for brands, at udvikle kvalitetsprodukter med reduceret produktionstid, samtidig med at datastyring og kommunikation centraliseres.

Stiftet i 2011

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen