Flade højtalere med høj lydkvalitet til alle former for lydsystemer.

Problem
I en række lydsystemer er pladskrav og lydkvalitet svært forenelige størrelser. I bilindustrien er udnyttelse af pladsen et væsentligt problem. Når man samtidig ønsker at tilbyde bedre lydkvalitet øges modstriden. I mange lydsystemer til både hjem og offentlige områder går ønskerne i retning af mindre synlighed og mere lyd. Her er Fibonas produkter et godt alternativ til indbygning i TV, Soundbars, mobile højtalere mm.

Løsning
Fibona har udviklet et unikt design for flade højtalere og har produceret prototyper for flere størrelser mellem 2,5 ” og 5”. Alle med reduktioner i dybden på op til 70 % og ned til 13 mm for en 2,5 ” højtaler. 

Business
Forretningsmodellen er enten – at etablere samarbejde med producenter af højtalere, der dermed kan tilbyde deres kunder nye og innovative løsninger eller – at indgå samarbejde med producenter af slutprodukter/løsninger, der omfatter højtalere – TV-producenter, Lydleverandører til bilindustrien etc. I begge tilfælde stilles teknologien til rådighed som led i en licensaftale mod betaling af royalty i en eller anden udformning. Anvendelsesområderne for Fibonas teknologi er mange, og fremstillingsomkostningerne er lave nok til at konkurrere med de fleste konventionelle produkter.

Marked
Markedet for højtalere er meget stort, og det giver ingen mening at prøve at skitsere det samlede relevante marked for Fibona’s teknologi, idet det afhænger af deltagernes vilje og lyst til innovation.

Hvad er nået?
Teknologien er færdigudviklet og patenteret.
Der er udviklet og testet prototyper for fire størrelser højtalere og en sub-woofer. Der er kontakt til en række producenter af både højtalere og slutprodukter, der alle har vist interesse for teknologien.

Eksterne investorer

En privat investor

Stiftet i 2015

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen