Her kan du investere

Fælles for CAPNOVAs porteføljeselskaber er et fokus på originalitet og et højt vidensindhold. Vores iværksættere er både IT-kvinden, der gennem ny teknologi vil gøre hverdagen nemmere for børn med ADHD, softwareingeniøren, der vil have os til at kommunikere med vores apparater og lægen, der vil kommercialisere sit banebrydende forskningsresultat. Vi foretager for øjeblikket ikke nye investeringer.

Vil du med på vækstrejsen?

Er du investor? Og matcher en af vores cases din investeringsprofil, så kontakt os og hør om mulighederne for at gå ind i virksomheden.     

Vores
investeringsmodel

Som innovationsmiljø kunne CAPNOVA investere op til 6 mio. kr. i et selskab. Vores investeringer er typisk kapitalindskud, hvor vi har købt os ind med en ejerandel i selskabet og samtidigt er kommet med lånekapital, som skal betales tilbage, når selskabet er klar til det.

Vi har stærke porteføljeselskaber inden for disse områder

Digital Teknologi

Området dækker over digitale teknologier og løsninger inden for Fintech, Kunstig intelligens (AI) og machine learning, Internet of things, (IOT), Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR), Industri 4.0, E-health, Salg og handel, Musik og Sociale platforme

Games

Spilbranchen er en milliardindustri og har for længst overhalet filmindustrien i eksportindtægter. Som Danmarks mest aktive spilinvestor har vi siden 2006 bidraget til, at en række computerspil med succes er kommet ud på det globale marked. Det gælder blandt andet Subway Surfers og Limbo.

Foodtech

Vi har investeret bredt i hele værdikæden fra produktion til convenience, men også i krydsfelter med andre områder som IT, sundhed og bioøkonomi. Vores selskaber bidrager med løsninger på en række af de globale udfordringer, som fødevareerhvervet står over for.

Life Science

Life Science er en dansk styrkeposition og en vigtig vækstmotor. Vi har en lang række lovende startups inden for biotech, medtech og pharma, der udvikler fremtidens sundhedsløsninger og lægemidler med potentiale til at redde liv, øge menneskers livskvalitet og indfri industriens store vækstpotentiale.

Industri

Vores investeringer ligger inden for nye industrielle teknologier til produktion og udvikling samt inden for elektronik. Vores iværksættere har blandt andet udviklet en revolutionerende 3D røntgenteknologi og et innovativt princip for design af højttalerenheder.

Cleantech

Der er et kæmpe forretningspotentiale og stor international efterspørgsel efter innovative grønne løsninger. Vores grønne virksomheder er nøje udvalgte for deres unikke teknologier til at hjælpe den grønne omstilling på vej og for deres evne til at omsætte forskning til forretning.

SYBO GAMES

LÆS MERE

VINDSTØD

LÆS MERE

NABOOR

LÆS MERE

Et udsnit af virksomheder,
der gik hele vejen

SYBO GAMES

Indtjening på 100.000 kr. om dagen.

VINDSTØD

Billig el fra 2.500 danske vindmøller.

NABOOR

Mere end 260.000 personer har en profil på nabohjælp.dk

Gode idéer udviklede sig til gode forretninger. Her kan du læse om nogle af de selskaber, som CAPNOVA har hjulpet frem til succes for iværksætterne og for investorerne.