Nabtos IoT platform sikrer dig direkte kommunikation med dine apparater med sikker teknologi

Problem
Der er en stigende tendens til, at forbrugere og virksomheder foretrækker, at de produkter og apparater, som de benytter sig af, er koblet op på nettet, så de kan tilgås via smartphone, computer eller tablet. Der tales her om IoT (Internet of Things) løsninger, som både kan sikre højere brugervenlighed, mindre omkostninger og mere komplekse produkter. For at imødekomme denne tendens er producenterne af disse apparater derfor nødt til at levere IoT løsninger for at undgå, at de kommer bagud i konkurrencen.

Løsning
Nabto tilbyder leverandører af IoT produkter en IoT platform baseret på peer-to-peer (P2P) teknologi, som muliggør sikker kommunikation direkte mellem to enheder – IoT produkt og smartphone/computer/tablet – både hurtigt, sikkert og privat.

 

Business
Nabto sælger licenser til sin teknologi direkte og via sin online platform, samt leverer konsulentydelser til kunder, hvor man i et tæt samarbejde dels hjælper kunderne med at etablere business cases for IoT produkter, og dels sikrer en langtidsholdbar teknologisk platform herfor.

Marked
Det forventes, at der i løbet af 2020 vil være væsentligt over 20 mia. enheder på nettet.

Hvad er nået?
Nabtos produkt er på markedet. Blandt kunderne er Abus, Widex, Eyecloud.ai, LS Control og Smartwares Group. Nabtos produkt er i starten af 2020 installeret i over 2 mio. enheder.

Eksterne investorer

Founders og en række business angels.

Stiftet i 2009

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen