NORD.investments er en digital investeringsløsning, der gør det nemt og billigt for den langsigtede investor at få investeret sin formue i aktier og obligationer. Saxo Bank er partnerbank og leverer infrastruktur i form af depot og konti til kunderne.

Problem
NORD.investments A/S er et dansk firma, der blev startet som en reaktion på de høje omkostninger, banker og investeringsforeninger tager for at hjælpe deres kunder med at investere.

Løsning
I stedet for at have dyre rådgivere og et stort filialnetværk har NORD en digital platform, som afvikles i samarbejde med partnerbanken Saxo Bank. Det meste klares automatisk, og de praktiske opgaver af eksperter kan derfor holdes på et minimum. Alle investeringsplaner bliver sammensat af nøje udvalgte ETF’ere. Når man investerer, er det derfor ikke i enkelte aktier eller obligationer, men i stedet i en række fonde, der spreder ens risiko og følger markedet.

Business
NORDs forretningsmodel er baseret på abonnementsbetaling for investeringsrådgivning og overvågning af kundens portefølje samt betaling for videreformidling af værdipapirhandler.

Marked
NORD udbyder pt. sin løsning til retail investors i Danmark, men er ved at udvide sine aktiviteter til resten af Norden. Markedet i Norden udgør mere end 10.000 milliarder kroner, som enten er placeret i kontanter eller forvaltes for dyrt eller forkert.

Hvad er nået?
Ultimo marts 2020 har selskabet mere end 350 mio DKK under forvaltning fra mere end 1600 kunder. Selskabet tilbyder såvel standard som ansvarlige porteføljer og pr. Q2 2020 kan kunder ligeledes investere pensionsmidler. NORD har som den første digitale investeringsrådgiver fået tilladelse af Finanstilsynet.

 

Stiftet i 2015

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen