PERE kapitaliserer personlige anbefalinger. Grundlæggerne og Management består af succesfulde tidligere direktører med tung erhvervserfaring fra service- og IT branchen.

 

Problem
Overalt på jorden medfører personlige anbefalinger millioner af bookinger og reservationer som er milliarder værd. Hotel concierges, receptionister og Airbnb værter står bag en stor del af anbefalingerne til gæster og gør dem til en vigtig faktor i enhver storbys restaurant-, transport- og underholdningsindustri. Indtil nu er personalet på hoteller sjældent eller aldrig blevet betalt for at bringe forretning i form af gæster til andre forretningsdrivende. Det ændrer vi med vores teknologi.

Business
Restauranterne betaler PERE for hver gæst et hotel sender til restauranten. Hotellerne får heraf et kickback fra PERE.

Marked
Hoteller booker restauranter til ca. 11% af deres gæster. Med 5,43 milliarder hotelovernatninger (2017) er PERE gået ind i et uopdyrket marked med 597 millioner restaurant reservationer til hotelgæster med potentiel omsætning for PERE på milliarder af USD.

Løsning
Gennem en teknologi platform sikrer PERE kommissioner fra restauranter og sender dem tilbage til dem, der laver bookingerne.

Hvad er nået?
Concierges fra nogle af de fornemmeste 5 stjernede hoteller i Danmark og London bruger allerede PEREs software. Dette inkluder concierges fra D´angleterre, Marriott, Sheraton, Hilton, Intercontinental og Waldorf.
Disse concierges har allerede registreret mere end 25.000 restaurant gæster via PERE og væksten har været eksponentiel.

Eksterne investorer

Professionelle internationale industri investorer og private investeringer fra Airbnb executives.

Stiftet i 2016

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen