WARM står bag warmmusic.net, hvor musikbranchen kan uploade deres musik og få et overblik over præcis, hvor og hvornår sangene bliver afspillet på radiostationer i hele verden.

Problem
At tracke hvor og hvornår musik bliver spillet på radiostationer i hele verden, har i lang tid været en umulig opgave, da de nuværende løsninger på markedet primært sælger dyre og limiterede løsninger til de største selskaber i musikbranchen. Det betyder, at det i høj grad ikke er muligt for artister, bands, managers, radio promoters, pladeselskaber og rettighedshavere at verificere hvor og hvornår, musik bliver afspillet på radio. Derved har størstedelen af musikbranchen ikke mulighed for at udnytte dataen til at hente royalties hjem, og i høj grad optimering af markedsføring, promotion, tour booking mm. Samt i det hele taget at finde fanbaser og lyttere på land-, by- og radioniveau.

Business
 Virksomheden sælger radio monitoreringsdata til den globale musikbranche (artister, bands, pladeselskaber, managers, radio promoters, booking agenter og publishers.) Endvidere er virksomheden i gang med at udvikle en række tillægsproduker som f.ex AI radio promotion, AI radiohit prediction, radio charts baseret på genrer og en royalty calculator.

 

Løsning
WARM benytter ”MusicDNA”, som er en kombination af audio fingerprinting teknologi og music recognition, til at opfange i real tid, præcis hvor og hvornår en sang bliver spillet på en given radio station, samt hvor lang tid.
Dette system danner grundlag for platformen warmmusic.net, hvor musikbranchen kan uploade deres musik, og derved blive informeret om, og have et overblik over præcis, hvor og hvornår sangene bliver afspillet på radio.

Marked
Virksomhedens marked er i høj grad professionlelle og semi-profesionelle personer og uafhængige selskaber i musikbranchen som f.ex pladeselskaber og managements. Markedet er globalt, og pt. har WARM 20% brugere fra USA, og 50% fra EU, resten er fra LATAM, Asien, Afrika mm.

Hvad er nået?

  • Har opnået en MRR på 13.000 € per. 1. april 2020.
  • Har vækstet over 100 % til en omsætning på 107.000 € i 2019 og forventer en omsætning i 2020 på 300.000 €.
  • Har i alt rejst 1,9 mio € siden december 2016, og sidste valuation post money er 4,5 mio €.
  • Tæller 10 ansatte per 1. april 2020
  • Har investeret i IP, og ejer nu 10 % af data leverandøren (MusicDNA).
  • Har lanceret WARMCHARTS.com, som er en global og ugentlig leaderboard (radio airplay chart), som viser præcis, hvilke der er de største radio hits i verden, og på lande niveau.

Eksterne investorer

Sony Mobile Communications, Primotex, Insciens Invest, Elissa Freiha, Sjelborg Invest, Promise Rich Inc og Bach Technology

Stiftet i 2016

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen