Aktuelt

Her kan du læse de seneste nyheder fra og om CAPNOVA.

26.4.2017: Den danske spilbranche stortrives

Den danske spilbranche boomer og vil fordoble omsætningen på tre år, skriver Finans.dk.

Læs mere

25.4.2017: It-startup gør op med døde infoskærme

Med 2 mio. kr. fra CAPNOVA i ryggen vil Datoboard sende interaktive infoskærme på markedet, som engagerer medarbejderne og styrker den interne kommunikation.

Læs mere

21.4.2017: Stikbold hyldet af spilbranchen

Vinderne af årets ni priser ved Spilprisen 2017 blev afsløret på Nørrebro Teater i København onsdag. Her løb CAPNOVAs porteføljeselskab Stikbold med prisen som ”Bedste dansksprogede spil”

Læs mere

31.3.2017: Flot omtale af SmartGurlz i Huffington Post op til lancering i USA

SmartGurlz gør sig klar til at indtage USA, når de den 8. april afholder det udsolgte event "Learn To Code using SmartGurlz Robots" i Googles hovedkvarter i New York. Det går ikke ubemærket hen af den amerikanske presse.

Læs mere

28.3.2017: CAPNOVA søger ny økonomichef

Til vort kontor i Aarhus søger vi en ny økonomichef, da vores nuværende har valgt at gå på efterløn efter 14 år på posten. Økonomichefen indgår i CAPNOVAs ledelsesgruppe og deltager derudover i selskabets investerings- og exitkomité.

Læs mere

23.3.2017: StockonDeals og Spotmarket slår sig sammen

To innovative, digitale B2B-markedspladser inden for elektronik og fødevarer, StockonDeals og Spotmarket, har valgt at fusionere.

Læs mere

14.3.2017: Tre gode virksomheds-historier bliver til tre gode presse-historier

CAPNOVAs porteføljeselskaber boltrer sig i pressen i disse dage, hvor WARM, Biomatics Technology og Subcuject omtales i tre spændende artikler.

Læs mere

10.3.2017: Ghost Ship Games står stærkt med ny partner

CAPNOVA har solgt sine anparter i Ghost Ship Games med et meget fornuftigt afkast og overlader nu det lovende spiludviklingsselskab i stærke hænder hos udviklings- og publiceringsbureauet Coffee Stain Studio, der har købt en god bid af selskabet.

Læs mere

14.2.2017: Spillet Figment vinder flot pris i Berlin

Den aalborgensiske spiludvikler virksomhed Bedtime Digital Games vandt til dette års Indie priz Berlin prisen for ”Best Game Art”.

Læs mere

1.2.2017: Infuser indstillet til nordisk pris

CAPNOVAs porteføljeselskab Infuser er blevet udvalgt blandt 1250 virksomheder til at gå videre til finalen ved Nordic Cleantech Open i Malmø.

Læs mere

17.1.2017: Ny platform hjælper musik-skabere med at følge deres musik

CAPNOVA har investeret i WARM (World Airplay Radio Monitor). Virksomheden har licenseret en "audio fingerprint" genkendelsesteknologi. En teknologi, der hjælper musikere, producere og komponister med at holde øje med deres musik.

Læs mere

11.1.2017: Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Stormen Urd og den senere stormflod satte flere udsatte steder i Danmark under pres. Heldigvis stod Environment Solutions klar med deres mobile dæmninger.

Læs mere

10.1.2017: Erfaren salgsdirektør søges til EyeCular Technologies

Til vores porteføljeselskab Eyecular søger vi en dygtig og erfaren ”hands on” salgsdirektør evt. med potentiale til at blive CEO jævnfør nedenstående.

Læs mere

5.1.2017: Controller søges til CAPNOVA i Roskilde

CAPNOVA er så heldig at stå i spidsen for en række større EU-projekter, og hertil søger vi en controller, der kan forvalte projekter under EU’s strukturfonde. Derudover omfatter stillingen også, at du kan tage ansvar for økonomistyring herunder bogføring for en mindre portefølje af opstartsvirksomheder, som CAPNOVA har investeret i.

Læs mere

27.12.2016: SmartGurlz udfordrer legetøjsbranchens stereotyper

CAPNOVAs porteføljeselskab SmartGurlz imponerer igen. Denne gang med flot omtale i Huffington Post, hvor SmartGurlz bliver fremhævet som et legetøj, der udfordrer stereotyperne i legetøjsbranchen.

Læs mere

23.12.2016: Fundraiser til CAPNOVAs kontor i Roskilde søges

Nyt år - nyt job? CAPNOVA søger en erfaren fundraiser med fokus på virksomheders muligheder for at opnå støtte til produkt- og forretningsudvikling. Målgruppen er virksomheder i Region Sjælland under projektet Fundraising Service Sjælland, og de virksomheder CAPNOVA investerer i.

Læs mere

22.12.2016: Flot omtale af SwapKids i TV Avisen

TV Avisen bragte i går aftes et længere indslag om CAPNOVAs porteføljeselskab SwapKids, som har skabt en app, der skal gøre livet lettere for delefamilier.

Læs mere

19.12.2016: Nyt projekt fremmer sundheden hos smågrise

Den sjællandske virksomhed Copenhagen BioEngeneering modtager over 2 millioner kroner fra den offentlige fond GUDP til at udvikle miljøvenligt foder til smågrise, som mindsker forbruget af antibiotika i svineproduktionen.

Læs mere

16.12.2016: Energiselskabet Vindstød skaber succes med vind

Vindstød, der sælger billig el fra danske vindmøller, er solgt til det svenske energiselskab Vattenfall.

Læs mere

15.12.2016: Controller/regnskabskonsulent til CAPNOVAs kontor i Aarhus

CAPNOVA søger en ny medarbejder, der kan tage ansvar for økonomistyring herunder bogføring for en mindre portefølje af opstartsvirksomheder og deltage i administration og porteføljestyring i CAPNOVA.

Læs mere

15.12.2016: Mød CAPNOVA ved Veje til Vækst-konferencen

I dag løber konferencen Veje til Vækst af stablen i Messecenter Herning, og vi står klar til at møde en masse spændende iværksættere og virksomheder.

Læs mere

13.1.2016: Tre ansøgninger bliver til tre bevillinger fra Markedsmodningsfonden

CAPNOVAs tre porteføljeselskaber Biomatics Technology, Infuser og Freesense modtager alle en bevilling fra Markedsmodningsfonden.

Læs mere

12.12.2016: AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

AddiFab har i samarbejde med DTU Mekanik, DTU Compute og virksomhederne Sintex og Elos Medtech et nyt projekt på tegnebrættet. Et projekt, der skal gøre 3D-printeren i stand til at kunne tænke selv. Projektet har en budgetramme på 22 millioner kroner, og det har modtaget 13 millioner kroner fra Innovationsfonden.

Læs mere

05.12.2016: Sjællandsk pølse-startup får 300.000 kroner i støtte

Virksomheden Saluminati gør det muligt at lave lufttørrede pølser i Norden, som var man i Italien. En innovativ løsning som CAPNOVA igennem Fundraising Service Sjælland så potentialet i, og derfor fik virksomheden hjælp til at søge midler til udvikling gennem innovationsfondens Landdistriktsvækstpilot. Ansøgningen endte med en bevilling på 300.000 kroner.

Læs mere

23.11.2016: Indisk it-gigant investerer millioner i UNSILO

Den aarhusianske it-virksomhed UNSILO har underskrevet en aftale med indiske Infosys, som investerer 14,9 millioner kroner i virksomheden.

Læs mere

18.11.2016: BBC News fremhæver SmarGurlz inde for hi-tech toys

Kan hi-tech legetøj både være sjovt og lærerigt? Det spørgsmål stiller BBC News i en ny artikel, hvor de blandt andet fremhæver SmartGurlz som det gode eksempel på, hvordan man kombinerer de to.

Læs mere

15.11.16: Flot lancering af SmartGurlz i Prag

Der er fart over feltet hos vores porteføljeselskab SmartGurlz, som for nyligt lancerede sine programmerbare dukker ved et event i legetøjskæden Hamleys i København.

Læs mere

8.11.2016: Et skub fremad for biotech-virksomheder

Er din virksomhed inden for biotech, og vil du gerne skabe vækst? Så er vores nye acceleratormiljø måske noget for dig.

Læs mere

12.1.2017: Fire råd før du går i gang med fondsansøgningen

Overvejer du at søge fondsstøtte eller andre støtteprogrammer? Så læs med her og se hvad CAPNOVAs Business Developer Søren Mayland udpeger som fire centrale ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang med din ansøgning.

Læs mere

3.11.2016: Succesfuld lanceringsfest for SmartGurlz

For nylig lancerede SmartGurlz deres smarte robotlegetøj målrettet piger. Det skete i Hamley’s ved Tivoli

Læs mere

2.11.2016: Heliac Aps får over 4 millioner kroner fra Markedsmodningsfonden

Markedsmodningsfonden har uddelt 4,3 millioner kroner til Heliac ApS. Med pengene i ryggen er et nyt projekt på tegnebrættet.

Læs mere

12.10.2016: Ny investment manager hos CAPNOVA

51-årige Jesper Hart-Hansen er per 1. oktober 2016 tiltrådt stillingen som investment manager hos CAPNOVA.

Læs mere

10.10.2016: CAPNOVA afleverer Synact Pharma på svensk børs

Biotekselskabet Synact Pharma er kommet på minibørsen AktieTorget i Sverige for at rejse penge til kliniske studier af deres lægemiddelkandidat, og CAPNOVA træder i samme forbindelse ud af selskabet.

Læs mere

6.10.2016: Rad Rodgers indsamler over 80.000 dollars i Kickstarter-kampagne

Spillet Rad Rodgers, som er udviklet af danske Interceptor Entertainment har indsamlet, hvad der cirka svarer til 545.400 kroner ved hjælp af crowdfunding-sitet Kickstarter. Med et mål på 50.000 dollars kan man roligt kalde deres Kickstarter-kampagne en succes.

Læs mere

28.09.2016: Rad Rodgers har succes med Kickstarter-kampagne

Spillet Rad Rodgers har med over 2.000 investorer i ryggen, allerede otte dage før tid, indsamlet mere end deres mål på 50.000 dollars. Det er blevet nået ved hjælp af crowdfunding-sitet Kickstarter. Her kan private investere i et produkt eller et projekt, allerede inden det er på markedet. Crowdfunding er en god mulighed for virksomheder, der vil rejse penge til et projekt. Sitet gør det muligt at indsamle både store og små bidrag fra en større gruppe bidragsydere typisk via en platform på internettet.

Læs mere

28.09.2016: Innovationskonkurrence: Kan din idé forvandles til en kommerciel succes?

Agro Business Park lancerer igen i år deres innovationskonkurrence inden for biobaserede økonomi, og endnu en gang er CAPNOVA med både som sponsor og i dommerpanelet.

Læs mere

22.9.2016: ReMoni får EU-bevilling på over 6 millioner kroner

CAPNOVAs porteføljeselskab ReMoni har fået godkendt deres RePower-projekt og modtager derfor 6,7 millioner kroner fra EU’s Horizon 2020-program.

Læs mere

15.9.2016: Delogue indgår samarbejde med Dansk Mode og Textil

Den digitale platform Delogue, har indgået en rammeaftale med brancheorganisationen Dansk Mode & Textil. I alt har Dansk Mode & Textil indgået fem aftaler med virksomheder inden for det digitale område. Til fælles for dem alle er, at de hver især tilbyder produkter og løsninger, som matcher de udfordringer, som livsstilbranchen står overfor.

Læs mere

13.9.2016: Vi søger en projektleder til nyt landsdækkende acceleratormiljø

CAPNOVA søger en projektleder til nyt landsdækkende acceleratormiljø for bioøkonomi og industriel symbiose.

Læs mere

8.9.2016: Ny app belønner god betjening

CAPNOVA har investeret i virksomheden Servicelovers, som har udviklet en mobil-app med et digitalt ”Drikkepenge”-koncept, der søger at fremme god service inden for servicebranchen. Ved hjælp af de digitale drikkepenge kan kunder, kaldet Servicelovers, give positiv feedback til virksomhedens ansatte, kaldet Serviceheroes.

Læs mere

7.9.2016: Ressourcepersoner søges til CAPNOVAs interaktive portefølje

Har du lyst til at være med til at skabe fremtidens succesfulde virksomheder? Kunne du tænke dig at få fingrene helt ned i maskinrummet hos en startup? Så bliv en del af CAPNOVAs team af ressourcepersoner, som hjælper vores virksomheder ud over rampen.

Læs mere

7.9.2016: Garvede spil-udviklere etablerer nyt selskab med CAPNOVA i ryggen

Ghost Ship Games er et nyt spiludviklingsselskab med base i København, som er grundlagt af en gruppe veteraner fra den danske og udenlandske spilindustri. Med titler som Prince og Persia, Far Cry og Kane & Lynch på cv’et har gruppen sammen og hver især allerede sat deres præg på spilindustrien. Nu vil de sammen starte helt forfra og skabe noget nyt med fokus på kreativitet, innovation og spil-glæde.

Læs mere

6.9.2016: Rigtig flot omtale af SmartGurlz i Forbes Magazine

CAPNOVAs porteføljeselskab SmartGurlz imponerer med sine smarte dukker, der blandt andet lærer piger at kode gennem leg.

Læs mere

5.9.2016: Dimittender fra universitetet sikrer videndeling mellem virksomheder og studerende

I en tid, hvor der tales meget om manglen på dimittender med relevant erhvervserfaring, vil tre dimittender fra Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og CBS gøre op med denne problemstilling. Deres værktøjer er digitale case-konkurrencer, attraktive præmier og muligheden for at blive forbundet med fremtidige arbejdsgivere online.

Læs mere

2.9.2016: Digital formuerebel får økonomisk rygstød

Nordens første digitale platform for formuepleje er kommet godt fra start og har blandt andet fået CAPNOVA med om bord. Northholders vil banke rusten af de traditionelle banker og investeringsforeninger og vil tilbyde en billigere, datadrevne platform for investeringer.

Læs mere

1.9.2016: European Food Venture Forum samler iværksættere og investorer fra ind- og udland

CAPNOVA er både repræsenteret i juryen med én af vores investment managers og blandt iværksætterne i form af tre af vores porteføljeselskaber. Plastisens, Lovemade og Biomatics fik således muligheden for at præsenterer deres virksomhed for mulige investorer.

Læs mere

25.8.2016: Dansk app øger tilskuer-glæden ved international golfturnering

CAPNOVAs porteføljeselskab Ingenium Golf har leveret en app til golfturneringen Made in Denmark, der gør det muligt at følge de professionelle golfspilleres gøren og laden på golfbanen.

Læs mere

24.8.2016: CAPNOVA jagter vækst og jobs med biotech-startups i nyt eliteprogram

Iværksættervirksomheder med stort, uforløst vækstpotentiale får nu et venligt skub ud over rampen med det nye, nationale acceleratorprogram Scale-Up Denmark, og CAPNOVA har fået opgaven at hjælpe virksomheder inden for bioøkonomi, industriel symbiose og bioteknologisk produktion.

Læs mere

Information om cookies

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Læs mere

information om brug af cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere samt for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ”Accepter” eller klikke dig videre på hjemmesiden. Du kan læse mere om brug af cookies her

ACCEPTER