30.1.2020

CAPNOVA sælger ejerandele i UNSILO

Den aarhusianske softwarevirksomhed UNSILO har indgået en millionhandel med indiske Cactus Communications, der er en af verdens førende leverandører af videnskabelig kommunikation.

UNSILO er stiftet af Mads Rydahl og Thomas Laursen. Foto: PR

CAPNOVA har været medejere af UNSILO siden 2012, hvor iværksætterne Mads Rydahl og Thomas Laursen gik til CAPNOVA for at søge startkapital.

“Det har været en meget spændende rejse sammen med nogle særdeles dygtige, dynamiske og internationalt orienterede iværksættere, og det har været en fornøjelse at have været med til at skabe fundamentet for en succesfuld virksomhed. Det bliver spændende at følge virksomheden i de kommende år og se teknologien udfolde sig på markedet i samarbejde med et af IT-branchens hurtigst voksende internationale selskaber,” siger CAPNOVAs investment manager Flemming Würtz Andersen.

UNSILO er en softwarevirksomhed, der udvikler avancerede værktøjer med kunstig intelligens til tekstforståelse og -behandling. UNSILO samarbejder med førende forlag og informationstjenester om at forbedre synligheden af ny forskning på tværs af deres platforme og interne publiceringsprocesser.

Læs pressemeddelelse fra Cactus Communications.

Besøg UNSILOs hjemmeside.