Har hjulpet over 21.000 virksomheder med deres WordPress hjemmeside.

Codeable er en slags servicemarkedsplads, der forbinder WordPress-brugere og hjemmesideejere med internationale WordPress-eksperter. Eksperterne løser små og store opgaver for private og virksomheder, der har problemer eller udfordringer med WordPress-systemet på deres hjemmeside.

Codeable blev stiftet i 2013, og CAPNOVA investerede i virksomheden samme år. CAPNOVA solgte sin andel igen i 2016 med et fornuftigt afkast til følge.

Codeable leverer et kvalitetsprodukt på et marked, som mange kunder finder det svært at navigere i. Derfor kommer kunderne også i høj grad tilbage til Codeable – faktisk har virksomhedens kunder en return rate på imponerende 79%. Codeable har på nuværende tidspunkt hjulpet over 21.000 virksomheder med deres WordPress hjemmeside (codeable.io).

Virksomheden er siden grundlæggelsen vokset med ca. 10 medarbejdere ud over de to iværksættere, som startede virksomheden.

Codeable indgik i 2016 et samarbejde med Automattic, virksomheden bag WordPress og en række andre webbaserede løsninger, og er nu en fast partner til WooCommerce, Automittics e-handels platform (codeabe.io)

Interesseret i andre af vores virksomheder?

Læs mere om vores andre virksomheder, som er på vej mod toppen, og dem, der allerede har nået den.

Vores nuværende virksomheder

Se portefølje

Succeshistorier

Virksomheder, der gik hele vejen