16.4.2020

Rigmand investerer millionbeløb i ReMoni

CAPNOVA har solgt sine ejerandele i IoT-virksomhedenn ReMoni, der får den tidligere topchef Kenneth Iversersen fra værktøjssuccessen Unimerco som ny bestyrelsesformand og medejer.

ReMoni er stiftet af Bo Ekserod Madsen. Foto: PR

Den østjyske sensorvirksomhed ReMoni står overfor en ny vigtig fase; eksekvering af go-to-market strategien på flere udenlandske markeder. Dette kræver ny kapital.  som CAPNOVA ikke kunne løfte.

”Da det i 2018 kom frem at regeringen ville lukke de private innovationsmiljøer ned – herunder CAPNOVA – var det på tide at finde en løsning på deres ejerandel i ReMoni”, siger stifter og CEO Bo Eskerod Madsen, og fortsætter: ”CAPNOVA var god for os da vi var en startup-virksomhed. CAPNOVA var vant til at hjælpe videntunge iværksættere i gang og var derfor et perfekt match til os. Sidenhen er vi vokset og har tilegnet os interne kompetencer, og da CAPNOVA blev sat til at lukke ned i 2022, gik vi jagt efter en ny investor, der kan sikre os soliditeten i næste fase af ReMonis vækst”.

Ud af 5 interesserede investorer faldt valget på Kenneth Iversen, der har investeret 20 mio. kr. i ReMoni. Selskabet har ved hjælp af kunstig intelligens udviklet en løsning til at monitorere ressourceforbrug i form af vand, varme og energi i boliger og virksomheder.

”Kenneth Iversen er kendt fra (Kyocera) Unimerco, hvor han med dygtigt lederskab og høj integritet indførte ”kuttermodellen”. En model Kenneth havde fra hans fødeby Thyborøn, hvor det ikke kun er topledelsen der bliver belønnet når det går godt. De samme tanker har vi i ReMoni”, udtaler Bo Eskerod Madsen.

ReMoni blev stiftet i 2013 og beskæftiger i dag knap 20 medarbejdere. Kunderne tæller flere større kommuner, energiselskaber og private produktions- og procesvirksomheder.

Besøg ReMonis hjemmeside.

Læs mere om salget i denne artikel fra Børsen.